Skip to main content

La oss stoppe tiden et lite øyeblikk.

familiefotografering

Bilder av dine kjære.

Familie er for mange det viktigste vi har her i livet. Bilder av de du er glad i er noe du aldri vil angre på at du har, men tvert i mot ta vare på og smile hver gang du ser på dem.

Hvordan booker vi time?

Send meg en e-post eller ring meg  på 930 93 380 for å avtale et tidspunkt en ettermiddag jeg har ledig time.

Hva skal vi ta med?

Dere velger på forhånd ut ut antrekk, og så møtes vi på avtalt sted. Ta gjerne med et hverdagsantrekk i tillegg til pentøy; dette koster ikke noe ekstra.

Ta også med gode sko å gå til/fra med, en ekstra jakke, hårbørste og lignende ved behov.

For mer praktisk info og vanlige spørsmål, les her.

Når får vi se bildene?

Innen en uke etter fotograferingen får dere tilsendt et galleri med prøvebilder, og kan se på de i ro og mak for å bestemme hva dere vil gjøre med bildene. Prøvebildene er med vannmerke og kun til gjennomsyn for å se hva dere ønsker å kjøpe.

Hvordan bestiller vi bilder?

På visningstimen, som vi avtaler når dere får prøvebildegalleriet, hjelper  jeg dere med å lage personlige takkekort dersom dere ønsker å bestille det. Jeg kan komme med anbefalinger til forstørrelser, rammer, album eller andre bildeprodukter dersom dere ønsker det. Hos meg kan du bestille høykvalitets prints og produkter som er produsert i Norge.

Jeg har mange eksempler i studioet som dere kan se på når vi møtes til visning.

Jeg gleder meg til å se dere!

Dette koster det

Kun fotografering: 1990,-

(inkluderer fotografering ute eller inne, inkludert visningstime og digitale prøvebilder).

For veggbilder, album og print se priser her.

Jeg er interessert