Fotograf Vibeke S Myren

Konfirmantbilder med personlig preg

Jeg er interessert
fotograf konfirmant

Å møte konfirmantene er noe av det
hyggeligste

jeg

vet.

Konfirmasjonen er en stor begivenhet, og noe ungdommene har sett frem til lenge. Da er det så fint å få lov til å fange øyeblikkene og sammen skape de vakreste bildene av konfirmanten.

Jeg setter av god tid, og dere må gjerne ta med to antrekk om dere ønsker. Jeg vil mer enn gjerne ha innspill og ideer til konfirmantfotograferingen, både fra konfirmanten selv og fra foreldre.

Hvordan booker vi time?

Send meg en e-post eller ring meg  på 930 93 380 for å avtale et tidspunkt jeg har ledig time.

Hva skal vi ta med?

Dere velger på forhånd ut ut antrekk, og så møtes vi på avtalt sted. Ta gjerne med et hverdagsantrekk i tillegg til pentøy; dette koster ikke noe ekstra.

Ta også med gode sko å gå til/fra med, en ekstra jakke, hårbørste og lignende ved behov.

For mer praktisk info og vanlige spørsmål, les her.

Når får vi se bildene?

Etter fotograferingen plukker jeg ut de beste bildene, og dere mottar link til et digitalt galleri med prøvebilder. Prøvebilder betyr at dette er bilder dere ikke eier, men kan se på for å velge ut de dere vil kjøpe.

Dere kan velge å kjøpe digitale bilder, eller bestille veggbilde, album og ligende av meg. Jeg leverer kun norskproduserte kvalitetsprodukter.

Dere er hjertelig velkommen til en visningstime i studio for å se nærmere på flotte, norskproduserte bildeprodukter (album, bilde til å ha på veggen og lignende). Dette avtaler vi nærmere.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Hvordan bestiller vi bilder?

På visningstimen, som vi avtaler når dere får prøvebildegalleriet, hjelper  jeg dere med å lage personlige takkekort dersom dere ønsker å bestille det. Jeg kan komme med anbefalinger til forstørrelser, rammer, album eller andre bildeprodukter dersom dere ønsker det. Hos meg kan du bestille høykvalitets prints og produkter som er produsert i Norge.

Jeg har mange eksempler i studioet som dere kan se på når vi møtes til visning.

Jeg gleder meg til å se dere!

Jeg er interessert


Vibeke S Myren – Arkitekt Ebbells veg 22 – 7053 Ranheim – Tlf. 930 93 380