Fotograf Vibeke S Myren

Nyfødtfotografering gir fantastiske minner.

Skap tidløse bilder du vil elske hos nyfødtfotograf i Trondheim.

Jeg er interessert
nyfødtfotograf i trondheim

Disse bildene vil du ikke gå glipp av

Jeg tar i mot dere i studio, til en behagelig og rolig atmosfære. Vi setter av god tid til nyfødtfotografering i tillegg til mating, bleieskift og kos.

Alt foregår i babyens tempo og med fokus på den lille.

Hvordan booker vi time?

Fyll ut skjemaet og skriv inn hvis du har noe spørsmål, så kommer jeg raskt tilbake med informasjon til deg via e-post. Det er helt uforpliktende,

Når er det vanlig å ta nyfødtbilder?

Jeg tar helst nyfødtbildene innen 10-14 dager etter fødselen. Da sover barnet ofte best, og det er lettere å posere det. Men mer naturlige poseringer er et fint alternativ dersom babyen din har blitt eldre enn 2 uker.

For for tidlig fødte barn kan denne tiden økes flere uker.

Hva skal vi ta med?

En liten huskeliste:

  • Bleier, stellematte og det du trenger til skift
  • Klær til dere selv, dersom dere ønsker familiebilder i tillegg
  • Matpakke (fotograferingen tar ofter minst 3 timer)

Dette finnes i studio:

  • Kaffe, te eller kald drikke
  • Stellebord
  • Sofa å slappe av i 🙂
  • Masse rekvisiter, svøpesjal og klær til babyen

Hva skjer under nyfødtfotograferingen?

Det kreves ofte endel tålmodighet for å få gode nyfødtbilder. Som regel trenger babyen en eller flere pauser for å mates eller bytte bleie. Jeg tar alltid hensyn til babyens behov, i tillegg til de nybakte foreldrene.

Jeg har et fint utvalg rekvisita, svøpetepper, luer og andre småting vi kan bruke, så du trenger ikke ta med noe eget. Kom gjerne med ønsker før fotograferingen om det er noe spesielt dere har tenkt på.

Når får vi se bildene?

Etter fotograferingen plukker jeg ut de beste bildene, og dere mottar link til et digitalt galleri med prøvebilder. Prøvebilder betyr at dette er bilder dere ikke eier, men kan se på for å velge ut de dere vil kjøpe.

Dere kan velge å kjøpe digitale bilder, eller bestille veggbilde, album og ligende av meg. Jeg leverer kun norskproduserte kvalitetsprodukter.

Hvordan bestiller vi bilder?

På visningstimen kommer jeg med anbefalinger til forstørrelser, rammer, album eller andre bildeprodukter dersom dere ønsker det. Hos meg kan du bestille høykvalitets prints og produkter som er produsert i Norge.

Jeg har mange eksempler i studioet som dere kan se på når vi møtes til visning.

Jeg gleder meg til å se dere!

Vibeke S Myren – Arkitekt Ebbells veg 22 – 7053 Ranheim – Tlf. 930 93 380