Nyfødtfotografering

Fotograf med svennebrev og flott studio på Nyhavna i Trondheim

 

De bittesmå fingrene, den myke huden, den søte lille nesen. Det er noe helt spesielt med nyfødte babyer som forsvinner etter bare noen dager. Da er det godt å ha bilder å se tilbake på.

Jeg tar i mot dere i studio, til en behagelig og rolig atmosfære, og sette av god tid til mating, bleieskift og kos i tillegg til selve fotograferingen. Alt foregår i deres tempo og med fokus på den lille nyfødte.

Når og hvordan booker vi time?

Book gjerne time på forhånd ut fra termindato. Skjer fødselen flere dager før eller etter termin, flytter vi bare timen din sånn at den passer bedre.

Det mest optimale er fotografering innen 10 dager etter fødsel. Men dersom det ikke er mulig, ta gjerne kontakt likevel, så finner vi en løsning 🙂

Send meg en henvendelse ved å klikke på knappen nedenfor hvis du har spørsmål eller vil spørre om ledig time.

 

Hva skjer under fotograferingen?

Det kreves ofte endel tålmodighet for å få gode nyfødtbilder. Som regel trenger babyen en eller flere pauser for å mates
eller bytte bleie. Jeg tar alltid hensyn til babyens behov, i tillegg til den nybakte mammaens. 

Jeg har et fint utvalg rekvisita, svøpetepper, luer og andre småting vi kan bruke, så du trenger ikke ta med noe eget. Kom gjerne med ønsker før fotograferingen om det er noe spesielt dere har tenkt på.

Etter fotograferingen ordner jeg alt for dere

Jeg plukker ut de beste bildene, redigerer de og kan levere både filer eller norskproduserte kvalitetsprodukter til dere. Her trenger dere bare å velge hva dere ønsker!

Dere er hjertelig velkommen til en visningstime i studio for å se nærmere på flotte, norskproduserte bildeprodukter (album, bilde til å ha på veggen og lignende). Dette avtaler vi nærmere.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt 🙂

 
 

Priser


Kun fotografering: 2590,-
(inntil 3-4 timer i studio)

Her finner du priser på forstørrelser og produkter

Eventuelle tillegg:
Ettermiddager etter kl. 17.00: Kr 490,- | Helg: kr 490,- | Legg til familiefotografering, 30 min: kr 490,-