Skip to main content

Nyfødtfotografering i Trondheim

Velkommen til min magiske verden!

Hei!

Vibeke heter jeg, og jeg jobber som nyfødtfotograf i Trondheim. Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografering av nyfødte. Med over 10 års erfaring som fotograf og med svennebrev, har jeg en solid bakgrunn innen faget.

De siste årene har nyfødtfotografering og babyer blitt min spesialitet, og jeg har tatt flere kurs og en sertifisering i håndtering av babyens sikkerhet. Jeg har studio i Trondheim.

fotograf i Trondheim og Malvik

Hvorfor velge meg?

Fordi jeg bare elsker nyfødtfotografering! Og fordi jeg virkelig brenner for å skape de aller fineste og mest dyrebare minnene dere har av den aller første tiden med den lille nyfødte. Jeg gjør alt jeg kan for at dere og babyen skal være komfortable, trygge og ha en fantastisk opplevelse sammen med meg i studio.

Babyens behov og sikkerhet står alltid i høysetet hos meg, og hvis den lille trenger en pause til mat, kos eller ny bleie så ordner vi selvsagt det.
Jeg har et stort studio med det dere trenger for å kunne mate, skifte og stelle babyen. I studio har jeg en rolig atmosfære rundt meg når jeg fotograferer. Så for dere håper jeg også at det blir en avslappende stund dere bare kan nyte.
I studio har jeg også masse nyfødtrekvisiter som dere kan låne, og jeg bruker min kreativitet og elsker å skape stemingsfulle bilder av det mest dyrebare dere har.
Når dere drar hjem, er det bare å glede seg til visningstimen, hvor dere kan se resultatene!
Ta kontakt med meg

Dette sier kundene

Line RønningLine Rønning
11:20 12 Jan 24
Vil sterkt anbefale Vibeke!Veldig hyggelig og dyktig. Vi hadde nyfødt fotografering og bildene ble helt fantastiske.Trivelige og fine lokaler.
Kjempeflink! Fotograferingen var en flott opplevelse, og sluttproduktet imponerende.
Maria G DigernesMaria G Digernes
19:05 01 Oct 23
Vibeke er kjempehyggelig og flink med barna. Jeg er fornøyd med fotografering opplevelsen og bildene!
Vil virkelig anbefale Vibeke på det sterkeste. Hun er en utrolig dyktig fotograf. Hun er så flink med de hu tar bilder av, rolig, snill, tar godt vare på oss alle som er med på fotograferingen! 🙌🏽 er super fornøyd med alle bildene!!❤️
Christina HestadChristina Hestad
07:59 26 Jun 23
Vibeke er en trygg og dyktig fotograf. Det var en god opplevelse fra start til slutt. Konfirmanten selv ble fort trygg på Vibeke, og han opplevde fotograferingen som morsom. Vi fikk kjapt se og levert bildene. Vi sitter igjen med mange flotte kvalitetsbilder. Anbefaler Vibeke på det sterkeste til alle som skal forevige stunder.
Gunnvor BergheimGunnvor Bergheim
19:56 25 Feb 23
Altså, for en dame!Superhyggelig og rolig fotograf som virkelig te vare på kundene sine og deres behov. Vibeke er kjempeflink til å ta bilder og vi kommer definitivt tilbake 🥰
More reviews
js_loader

Når bør vi ta nyfødtbildene?

Jeg tar helst nyfødtfotograferingen innen 8-14 dager etter fødselen. Da sover barnet som oftest best, og det er lettere å posere det. Men mer naturlige poseringer er et fint alternativ dersom babyen din har blitt eldre enn 2 uker.

For for tidlig fødte barn kan denne tiden økes, ta kontakt for å få råd om dette.

Lån rekvisitene av meg

I studio har jeg mange fine fotorekvisiter som vi kan bruke under fotograferingen, så det er ikke nødvendig å ta med noe selv.

Dette finnes i studio:
– Kaffe, te eller kald drikke
– Stellebord
– Sofa å slappe av i
– Masse rekvisiter, svøpesjal og klær til babyen

Hva skjer under nyfødtfotograferingen?

Det kreves tålmodighet for å få gode nyfødtbilder. Som regel trenger babyen en eller flere pauser for å mates eller bytte bleie. Jeg tar alltid hensyn til babyens behov og sikkerhet er utrolig viktig for meg.

Under fotograferingen kan dere bare sitte ned og slappe av det aller meste av tiden. Ta gjerne med en for eksempel bok, strikking, Ipad eller noe annet du liker å slappe av med, fordi fotograferingen kan ta opptil 2-3 timer.

Det kan hende jeg trenger en hjelpende hånd til noen av posisjonene, men da spør jeg dere om det.

Når får vi se bildene?

Etter nyfødtfotograferingen plukker jeg ut de beste bildene, og forbereder et digitalt galleri med prøvebilder. Dette pleier å ta maks en uke.

Så møtes vi til visningstime i studio, hvor dere får se bildene. Her har dere en hel time med meg hvor jeg hjelper dere å designe veggbilder, album, takkekort og gaver om ønskelig. Det er også mulig å velge ut digitale bilder dere vil kjøpe.

Hos meg kan dere betale med delbetaling med Klarna, slik at utgiftene kan fordeles over opptil 6 måneder.

Hvordan bestiller vi bilder?

Når dere har fått det digitale prøvegalleriet, avtaler vi også en time til visning. På bestillingsstime kan dere velge å kjøpe forstørrelser, rammer, album eller andre bildeprodukter dersom dere ønsker det.

Hos meg kan du bestille høykvalitets prints og produkter som er produsert i Norge. Jeg selger også digitale filer i høy oppløsning.

Jeg har mange eksempler i studioet som dere kan se på når vi møtes. Tenk gjerne gjennom på forhånd hvor dere ønsker å henge opp bilder, og hvilken størrelse det er på veggen. Ta gjerne et bilde av dette stedet, så blir det enklere for meg å hjelpe dere å designe et eller flere bilder som passer inn i hjemmet deres.

Jeg gleder meg til å se dere!

Hva koster nyfødtfotografering?

Nyfødfotografering koster 2590 og inkluderer:

  • 2-3 timer i studio
  • lån av rekvisitter, sjal og evt klær til fotograferingen
  • etterarbeid av bildene og et digitalt galleri hvor dere kan velge filer dere ønsker å kjøpe
  • søskenfotografering eller med foreldre, hvis ønskelig
  • bestillingsstime med fotografen
  • dere kan velge mellom 3 tilbudspakker (hvor det er mye å spare), eller velge enkeltstående produkter fra prislisten

Digitale bilder eller print kommer i tillegg. For print, album og veggbilder, se priser her.

Jeg tilbyr delbetaling med Klarna

Hvordan booker vi time til nyfødtfotografering?

Send inn dette skjemaet, det er helt uforpliktende.


Du kan også sende meg en e-post på fotograf@vibekesmyren.no eller ringe meg på 930 93 380 for å avtale et tidspunkt jeg har ledig time.