Skip to main content

Få noe helt

unikt magisk veggen.

fotograf barn

Unike portretter av de du er glad i.

Som fotograf lever jeg for å skape fantastiske portretter som du kjenner helt inn i sjelen din. Det er ingen tvil om at «fine art» portretter er en av mine favorittstiler å fotografere.

Mine Fine Art kunstportretter er bilder som er skapt med en egen visjon i tankene. De er ikke bare vanlige bilder, men et kunstportrett som viser både skjønnhet, følelser og historien til personen som er avbildet.

Hvordan booker vi time?

Send meg en e-post eller ring meg  på 930 93 380 for å avtale et tidspunkt en ettermiddag jeg har ledig time.

Hva skal vi ta med?

Jeg jobber tett med kundene mine ved å planlegge fotograferingen sammen med dere og hjelpe til med en passende styling. Jeg har også nydelige kjoler og klær til utlån i studioet mitt.

Før fotograferingen er det viktig at vi avtaler et digitalt møte, hvor vi kan planlegge litt. Da finner vi ut hva dere skal ha på dere og eventuelt om dere skal ha med noe.

Når får vi se bildene?

Innen en uke etter fotograferingen får dere tilsendt et galleri med prøvebilder, og kan se på de i ro og mak for å bestemme hva dere vil gjøre med bildene. Prøvebildene er med vannmerke og kun til gjennomsyn for å se hva dere ønsker å kjøpe.

Hvordan bestiller vi bilder?

På visningstimen, som vi avtaler når dere får prøvebildegalleriet, hjelper  jeg dere med å finne ut hva ønsker å bestille. Jeg kan komme med anbefalinger til forstørrelser, rammer, album eller andre bildeprodukter dersom dere ønsker det. Hos meg kan du bestille høykvalitets prints og produkter som er produsert i Norge.

Jeg har mange eksempler i studioet som dere kan se på når vi møtes til visning.

Jeg gleder meg til å se dere!

Dette koster det

Kun fotografering: 1690,-

(inkluderer fotografering ute eller inne, inkludert visningstime og digitale prøvebilder).

For veggbilder, album og digitale bilder se priser her.

Jeg er interessert