Skip to main content

Feir livets første år med 1-års fotografering

1års fotografering

1-års bilder med personlig preg.

Barn vokser raskt, og det første året er fylt med mange øyeblikk og milepæler som fortjener å bli foreviget.

Jeg forstår verdien av disse spesielle stundene, og jeg vil hjelpe deg med å skape uforglemmelige minner.

Jeg brenner for å fange barnets unike personlighet og skape bilder som vil varme hjertet ditt i årene som kommer.

Jeg tilpasser hver 1-års fotografering etter dine ønsker og behov, slik at resultatet blir akkurat slik du drømmer om.

Jeg har mange fine drømmekjoler til utlån, og også litt klær til guttene.

Dere kan velge å legge til cake smashing som en ekstra opplevelse.

Ta kontakt i dag for å planlegge din 1-års fotografering og skape varige minner som vil vare livet ut.

Hvordan booker vi time?

Send meg en e-post eller ring meg  på 930 93 380 for å avtale et tidspunkt  jeg har ledig time.

Hva skal vi ta med?

Dersom dere ønsker å låne klær, ta gjerne kontakt på forhånd så avtaler vi litt nærmere. Ellers kan det være lurt å ha med hårbørste, smykker dere ønsker på bildene, sko som passer til antrekket (ellers er barføtt veldig fint). Før dere kommer er det fint om barnet har spist og eventuelt sovet ved behov.

La barnet gjerne spise og drikke rett før det kommer til meg, men ikke under fotograferingen med mindre jeg spør om dere har det med. Så ta gjerne noe snacks med i vesken, men ikke ta det frem før vi eventuelt får bruk for det. Det samme gjelder favorittleker. Ta de med (nederst i vesken), men vi prøver å ikke ta de frem før etter fotograferingen.

Dette finnes i studio:

  • Kaffe, te eller kald drikke
  • Stellebord
  • Sofa å slappe av i 🙂
  • Masse klær til utlån (mest til jentene, men spør meg hva jeg har om du lurer på noe).

Viktig med forberedelser

Før dere kommer hit, snakk flere ganger om at dere skal til Vibeke for å ta bilder, og omtal dette som noe veldig morsomt. Det blir gøy! Kanskje du kan si at dere skal ta bilder som dere kan gi til besteforeldre, tanter/onkel eller noen andre som står barnet nært?

Hvor lang tid tar det?

Selve fotograferingen av de minste tar som oftest maks 30-40 minutter.

Når får vi se bildene?

Etter fotograferingen plukker jeg ut de beste bildene, og dere mottar link til et digitalt galleri med prøvebilder. Prøvebilder betyr at dette er bilder dere ikke eier, men kan se på for å velge ut de dere vil kjøpe.

Dere kan velge å kjøpe digitale bilder, eller bestille veggbilde, album og ligende av meg. Jeg leverer kun norskproduserte kvalitetsprodukter.

Cake Smashing

Dere kan legge til Cake Smashing som en ekstra happening. Det gir de morsomste bildene!

Dette koster kr 500,- i tillegg til fotograferingsprisen.

Hvordan bestiller vi bilder?

På visningstimen kommer jeg med anbefalinger til forstørrelser, rammer, album eller andre bildeprodukter dersom dere ønsker det. Hos meg kan du bestille høykvalitets prints og produkter som er produsert i Norge.

Jeg har mange eksempler i studioet som dere kan se på når vi møtes til visning.

Jeg gleder meg til å se dere!

Dette koster ettårsfotografering

1-års fotografering koster kr. 1690 og dette inkluderer:

  • 1 time i studio
  • lån av klær
  • etterarbeid av bildene og et digitalt galleri hvor dere kan velge filer dere ønsker å kjøpe
  • visningstime med fotografen
  • 20% rabatt på fysiske bildeprodukter som for eksempel veggbilde, print eller lignende til gaver eller album

Digitale bilder eller print kommer i tillegg. For print, album og veggbilder, se priser her.