Skip to main content

Fang livets mirakel med gravidfotografering

Fotograf Vibeke S. Myren, Trondheim

gravdifotografering trondheim

Gjør ventetiden uforglemmelig

Kan du kjenne at forventningen vokser i takt med magen? Kjenner du de små føttene som sparker i magen og den voksende kjærligheten til den lille? Og er dette noe du har lyst til å huske for alltid?
Jeg tar bilder av deg i studio, som du er komfortabel med og som du kan være stolt av. Disse bildene er starten på babyalbumet, og noe barnet selv vil sette pris på å se, når den tiden kommer.

Benytt muligheten til en gravidfotografering! Enten graviditeten har gitt deg utfordringer eller bare har vært positiv, er den voksende babyen i magen et lite mirakel. Nå har du sjansen til å gi deg selv en liten gave; la det bli DIN dag med gode minner!

Dette sier kundene

Line RønningLine Rønning
11:20 12 Jan 24
Vil sterkt anbefale Vibeke!Veldig hyggelig og dyktig. Vi hadde nyfødt fotografering og bildene ble helt fantastiske.Trivelige og fine lokaler.
Kjempeflink! Fotograferingen var en flott opplevelse, og sluttproduktet imponerende.
Maria G DigernesMaria G Digernes
19:05 01 Oct 23
Vibeke er kjempehyggelig og flink med barna. Jeg er fornøyd med fotografering opplevelsen og bildene!
Vil virkelig anbefale Vibeke på det sterkeste. Hun er en utrolig dyktig fotograf. Hun er så flink med de hu tar bilder av, rolig, snill, tar godt vare på oss alle som er med på fotograferingen! 🙌🏽 er super fornøyd med alle bildene!!❤️
Christina HestadChristina Hestad
07:59 26 Jun 23
Vibeke er en trygg og dyktig fotograf. Det var en god opplevelse fra start til slutt. Konfirmanten selv ble fort trygg på Vibeke, og han opplevde fotograferingen som morsom. Vi fikk kjapt se og levert bildene. Vi sitter igjen med mange flotte kvalitetsbilder. Anbefaler Vibeke på det sterkeste til alle som skal forevige stunder.
Gunnvor BergheimGunnvor Bergheim
19:56 25 Feb 23
Altså, for en dame!Superhyggelig og rolig fotograf som virkelig te vare på kundene sine og deres behov. Vibeke er kjempeflink til å ta bilder og vi kommer definitivt tilbake 🥰
More reviews
js_loader

TILBUD:

 

50% rabatt

på gravidfotograferingen dersom dere også booker nyfødtfotografering.

Når er det best med gravidfotografering?

Det beste er å fotografere deg mellom uke 30 og 36. Ta gjerne kontakt en god stund i forveien, da det kan være venteliste av og til.

Hva trenger du å tenke på før fotograferingen?

Klær. Hva du ønsker å fotograferes i, blir helt opp til deg. Du kan godt ha med deg flere skift om du ønsker. Noen velger å fotograferes i bare undertøy eller helt uten klær, mens andre foretrekker et antrekk. Begge deler er like fint. Velger du et helt antrekk, velg gjerne tettsittende klær som fremhever magen.

Det som er aller viktigst, er at du er komfortabel, og at du blir stolt av bildene. Jeg har også ulike stoff i studio som du kan låne om du ønsker dette for å dekke til.

Fotografering med ekte blomster kan også ordnes mot et pristillegg. Spør etter dette på forhånd derom det kan være aktuelt for deg.

Forberedelser. Smør huden din godt. Ta gjerne på litt sminke, selv om du ikke bruker det til vanlig. Fotografering med blits «stjeler» litt farge fra ansiktet ditt. Drikk nok vann, kom uthvilt og ikke bruk stramme sokker/stramt tøy som kan lage merker i huden i tiden før du kommer.

Ta gjerne med en partner om du ønsker det på bildene, men gi beskjed på forhånd.

Når får vi se bildene?

Etter fotograferingen plukker jeg ut de beste bildene, og forbereder et digitalt galleri med prøvebilder. Dette pleier å ta maks en uke.

Så møtes vi til visningstime i studio, hvor dere får se bildene. Her har dere en hel time med meg hvor jeg hjelper dere å designe veggbilder, album, takkekort og gaver om ønskelig. Det er også mulig å velge ut digitale bilder dere vil kjøpe.

Hos meg kan dere betale med delbetaling med Klarna, slik at utgiftene kan fordeles over opptil 6 måneder.

Hva koster det?

Kun fotografering: 1690,-

(inkluderer fotografering ute eller inne, inkludert visningstime og digitale prøvebilder).

For veggbilder, album og print se priser her.

TILBUD:
50% rabatt på gravidfotograferingen dersom dere også booker nyfødtfotografering.

Hvordan booker vi time?

Fyll ut skjemaet på denne siden, send meg en e-post på fotograf@vibekesmyren.no eller ring meg  på 930 93 380 for å avtale et tidspunkt jeg har ledig time.

Bestill time


Jeg er interessert