Skip to main content

Fang øyeblikkene før den lille kommer til verden

gravidfotograf

Gjør ventetiden uforglemmelig

Kan du kjenne at forventningen vokser i takt med magen? Kjenner du de små føttene som sparker i magen og den voksende kjærligheten til den lille? Og er dette noe du har lyst til å huske for alltid? Jeg tar bilder av deg i studio, som du er komfortabel med og som du kan være stolt av. Disse bildene er starten på babyalbumet, og noe barnet selv vil sette pris på å se, når den tiden kommer.

Benytt muligheten til en gravidfotografering! Enten graviditeten har gitt deg utfordringer eller bare har vært positiv, er den voksende babyen i magen et lite mirakel. Nå har du sjansen til å gi deg selv en liten gave; la det bli DIN dag med gode minner!

Hvordan booker vi time?

Send meg en e-post eller ring meg  på 930 93 380 for å avtale et tidspunkt jeg har ledig time.

Når er det best med gravidfotografering?

Det beste er å fotografere deg mellom uke 28 og 36. Ta gjerne kontakt en god stund i forveien, da det kan være venteliste av og til.

Hva trenger du å tenke på før fotograferingen?

Klær. Hva du ønsker å fotograferes i, blir helt opp til deg. Du kan godt ha med deg flere skift om du ønsker. Noen velger å fotograferes i bare undertøy eller helt uten klær, mens andre foretrekker et antrekk. Begge deler er like fint. Velger du et helt antrekk, velg gjerne tettsittende klær som fremhever magen.

Det som er aller viktigst, er at du er komfortabel, og at du blir stolt av bildene. Jeg har også ulike stoff i studio som du kan låne om du ønsker dette for å dekke til.

Fotografering med ekte blomster kan også ordnes mot et pristillegg. Spør etter dette på forhånd derom det kan være aktuelt for deg.

Forberedelser. Smør huden din godt. Ta gjerne på litt sminke, selv om du ikke bruker det til vanlig. Fotografering med blits «stjeler» litt farge fra ansiktet ditt. Drikk nok vann, kom uthvilt og ikke bruk stramme sokker/stramt tøy som kan lage merker i huden i tiden før du kommer.

Ta gjerne med en partner om du ønsker det på bildene, men gi beskjed på forhånd.

Etter fotograferingen får du tilsendt et galleri med prøvebilder, og kan se på de i ro og mak for å bestemme hva du vil gjøre med bildene.

Når får vi se bildene?

Innen en uke etter fotograferingen får dere tilsendt et galleri med prøvebilder, og kan se på de i ro og mak for å bestemme hva dere vil gjøre med bildene. Prøvebildene er med vannmerke og kun til gjennomsyn for å se hva dere ønsker å kjøpe.

Hvordan bestiller vi bilder?

På visningstimen, som vi avtaler når dere får prøvebildegalleriet, hjelper  jeg dere med å lage personlige takkekort dersom dere ønsker å bestille det. Jeg kan komme med anbefalinger til forstørrelser, rammer, album eller andre bildeprodukter dersom dere ønsker det. Hos meg kan du bestille høykvalitets prints og produkter som er produsert i Norge.

Jeg har mange eksempler i studioet som dere kan se på når vi møtes til visning.

Jeg gleder meg til å se dere!

Dette koster det

Kun fotografering: 1690,-

(inkluderer fotografering ute eller inne, inkludert visningstime og digitale prøvebilder).

For veggbilder, album og print se priser her.

TILBUD:
50% rabatt på gravidfotograferingen dersom dere også booker nyfødtfotografering.

Jeg er interessert