Skip to main content

Å møte konfirmantene er noe av det

hyggeligste jeg vet.

konfirmant fotografering

Konfirmantfotografering i Trondheim

Konfirmasjonen er en stor begivenhet, og noe ungdommene har sett frem til lenge. Da er det så fint å få lov til å fange øyeblikkene og sammen skape de vakreste bildene av konfirmanten.

Jeg setter av god tid, og dere må gjerne ta med to antrekk om dere ønsker. Jeg vil mer enn gjerne ha innspill og ideer til konfirmantfotograferingen, både fra konfirmanten selv og fra foreldre.

Hvordan booker vi time?

Send meg en e-post eller ring meg  på 930 93 380 for å avtale et tidspunkt en ettermiddag jeg har ledig time. Våren er høysesong, så vær gjerne ute i god tid.

Hva skal vi ta med?

Dere velger på forhånd ut ut antrekk, og så møtes vi på avtalt sted. Ta gjerne med et hverdagsantrekk i tillegg til pentøy; dette koster ikke noe ekstra.

Ta også med gode sko å gå til/fra med, en ekstra jakke, hårbørste og lignende ved behov.

For mer praktisk info og vanlige spørsmål, les her.

Når får vi se bildene?

Etter fotograferingen plukker jeg ut de beste bildene, og forbereder et digitalt galleri med prøvebilder. Dette pleier å ta maks en uke.

Så møtes vi til visningstime i studio, hvor dere får se bildene. Her har dere en hel time med meg hvor jeg hjelper dere å designe veggbilder, album, takkekort og gaver om ønskelig. Det er også mulig å velge ut digitale bilder dere vil kjøpe.

Hos meg kan dere betale med delbetaling med Klarna, slik at utgiftene kan fordeles over opptil 6 måneder.

Hvordan bestiller vi bilder?

På visningstimen hjelper  jeg dere med å lage personlige takkekort dersom dere ønsker å bestille det. Jeg kan komme med anbefalinger til forstørrelser, rammer, album eller andre bildeprodukter dersom dere ønsker det. Hos meg kan du bestille høykvalitets prints og produkter som er produsert i Norge.

Jeg har mange eksempler i studioet som dere kan se på når vi møtes til visning.

Jeg gleder meg til å se dere!

Dette koster det

Kun fotografering: 1690,-

(inkluderer fotografering ute eller inne, inkludert visningstime og digitale prøvebilder).

For takkekort, album og print se priser her.

Jeg er interessert