Skip to main content

 

Vanlige spørsmål

Hvor finner jeg studioet?

Se kart over området på Rotvoll Park her.

Fotograf Vibeke S. Myren
Arkitekt Ebbells veg 22, bygg E
7053 Ranheim

E-post: fotograf@vibekesmyren.no
Telefon: 930 93 380

Det er to innganger på bygg E, men utenfor står det et skilt med mitt navn på (finner du det ikke, er du på motsatt side av bygget).

Studioet er åpent etter avtale.

Parkering

Du kan parkere både foran og bak byggene på Rotvoll Park.

Bruk parkeringsappen Apcoa.

Hvordan booker jeg time?

Du kan bestille enten via bookingsiden på nett, eller kontaktskjemaet.

Hvis du velger å bestille online, vil du se hvilke tidspunkt som er tilgjengelig. Har du spørsmål eller ikke ønsker å booke på nett, så er det selvsagt helt i orden om du bruker kontaktskjemaet og så tar jeg kontakt så snart det lar seg gjøre.

Uansett hvordan du velger å bestille, vil du få en SMS ved bestilling, e-post med mer informasjon samt en påminnelse dagen før.

Hvor mye koster fotograferingen?

Prisen for fotograferingen er fra 1690 kr. Produkter eller bildefiler kommer i tillegg.

Se gjerne fullstendig oversikt over prisene her.

For bedrift gjelder egne priser.  Ta kontakt om du ønsker et pristilbud.

Er bildefiler inkludert?

Nei, ingen digitale filer er inkludert i fotograferingsprisen, men du kan bestille digitale filer hvis du ønsker det. Her finner du priser  høyoppløselige bilder.

Det du får med i fotograferingsprisen, kalles prøvebilder og er et digitalt galleri med alle de ferdige bildene med vannmerke. Disse er fotografens eiendom, og kun ment til fremvisning, slik at dere kan velge hvilke bilder dere vil kjøpe.

Man kan selvfølgelig også kjøpe ferdige print, veggbilder, album og så videre i stedet eller i tillegg til digitale bilder.

Har du rabatter?

RABATT PÅ VISNING: På visningstimen tilbys 20% rabatt på alle bildeprodukter (unntatt digitale filer og takkekort).

RABATT GRAVID/NYFØDT:

Dersom du samtidig booker både gravid- og nyfødtfotografering, gir jeg deg 50% rabatt på gravidfotograferingen*. Spar kr 845,-

*Blir nyfødtfotograferingen av ulike årsaker kansellert, faktureres du resten av prisen (845,-)

Hva skal vi ta med til fotograferingen?

I studio: husk alle de små detaljene, som sko/sokkefarge, hårstrikk, klokker/smykker osv.

Jeg bistår mer enn gjerne med råd om antrekk hvis du er usikker. Send meg en mail hvis du lurer på noe.

Skal du ta portrett (alene) må du gjerne ta med 1-2 ulike antrekk.

For familier er det fint å tenke på at klærne skal passe sammen, som en helhet. Klær i samme fargenyanse er fint. Unngå store logoer/skrift på klærne.

Konfirmant ute: Det kan være behagelig å komme i et par joggesko, og ha bunadsko/pensko med deg, slik at du kan gå til det stedet der hvor vi fotograferer i joggesko, og bytte til pensko når fotograferingen starter.

Ta også gjerne med et lite teppe/sitteunderlag i nøytral farge som du ikke er redd for, til å sitte på, slik at du beskytter bunaden/dressen/penklær.

Når får vi se bildene?

Få dager etter fotograferingen vil du motta en mail med link til et digitalt galleri med alle prøvebildene fra fotograferingen. Dette galleriet er åpent i 30 dager.

Når prøvebildene er ferdige, tar jeg kontakt for å avtale tidspunkt for visningen. Du vil da få en SMS med tidspunkt, samt en påminnelse dagen før visning. Alle visninger foregår i studioet mitt i Arkitekt Ebbells veg 22, 7053 Ranheim.

På visningstimen får dere tid med fotografen for å se igjennom bildene og muligheter for å:

  • Kjøpe digitale filer, eller
  • Bestille print og veggbilder, album eller takkekort.

På visningstimen tilbys 20% rabatt på alle bildeprodukter (unntatt digitale filer og takkekort). Det er derfor lurt å se på bildene på forhånd, og linken til ditt digitale prøvealbum har du på forhånd fått i en egen mail. Der kan dere gjerne markere deres favoritter med et hjerte. Slik blir det enklere på visning å finne ut hva dere ønsker å bestille.

Det er ingen kjøpeplikt på visning.